top of page

GALERIES D'ART AMB OBRA MEVA

(ordre alfabètic)

Marta Duran Quintana

Tel.: +34 636 456 400

La galeria d’art Anquin’s va obrir les seves portes l’any 1973 a Reus.  Al llarg de 40 anys, la galeria ha presentat exposicions d’una amplia selecció d’artistes contemporanis  i d’artistes  del segle XX nacionals e internacionals,  sent una de les galeries de referència establerta fora de Barcelona.

Established in Winchester in 1987 the two floors of the gallery show original contemporary and period paintings by artists from the UK, Europe and further afield, together with prints, limited editions and local views. Now you also find Bell Fine Art in London.

Galeria d'Art des de 1979. La “Galeria Comas” ha creat un Club de compradors que ofereix als seus Associats l’oportunitat de financiar les  seves compres, sense cap càrrec en el preu i disfrutar d'avantatges molt interessants.

La Destil·leria Espai Cultural neix a Mataró com un centre per a l’aprenentatge i la difusió de la cultura i l’art. És un espai privat amb vocació d’espai públic que gestiona una galeria i una escola.

DUAL Galeria d’Art és un espai amb obra original d’artistes contemporanis afincats a Catalunya, amb una zona destinada al petit format on podreu trobar art assequible per a totes les butxaques, i una zona amb exposicions temporals, individuals o col·lectives.

Eka & Moor Art Gallery esta situada en el centro de Madrid foco de atracción del arte contemporáneo en España.

Los proyectos artísticos de EKA & MOOR GALLERY abordan disciplinas como la pintura, la escultura o el grabado, sin olvidar la fotografía y reforzando también el Libro de artista. La trayectoria de la galería a pesar de tratarse de una galería joven, es intensa presentando interesantes exposiciones, así como llevando a sus artistas a galerías de otras ciudades

Gallerie Rasmus Odense har eksisteret siden 1990. Rasmus København kom til i 1997. Seneste skud på galleristammen er fra 2012 - Gallerie Rasmus i Grenens Kunstmuseum i Skagen.

Kunstpolitikken i Gallerie Rasmus har fra starten været, at vi - uden skelen til tidens eventuelle trends - vil vise det indenfor dansk og international kunst, som vi finder interessant.

Please reload

bottom of page